Multinasjonalt Kvinnefellesskap
Om oss

Multinasjonalt Kvinnefellesskap i Bergen


Multinasjonalt Kvinnefellesskap (MKF) er en frivillig organisasjon som er laget av kvinner, for kvinner. Vi jobber for å være en møteplass mellom norske kvinner og innvandrerkvinner, enten det er ute i naturen, gjennom fester, eller interessante foredrag om ulike tema som opptar kvinner bosatt i Norge uansett opprinnelse.

Vi består av ett lite styre med åtte kvinner fra ulike nasjoner, bakgrunner og aldre. Vi har jobbet sammen nå i snart 15 år, og er glødende opptatt av integrering, innkludering, og ikke minst, å bli kjent med nye kvinner i Bergen by.

Vi samarbeider en del med andre organisasjoner, først og fremst Det Felles Innvandrerråd i Hordaland og Bergen Internasjonale Kultursenter, men også andre organisasjoner når anledningen byr seg.

Vi øsnker alle hjertelig velkommen til våre aktiviteter, men noen av de, er kun for kvinner. Dette gjelder spesielt turene våre til Fløien samt festene vi arrangerer, for å sørge for at flest mulig kvinner kommer seg ut på våre arrangementer.

Det kommer kvinner fra mange ulike land. Norge, Sverige, USA, Vietnam, Algerie, Marokko, Egypt, Tunisia, Syria, Iran, Irak, Polen, Romania, Somalia, Kenya, Ethiopia, Eritrea, Bosnia og mange andre land.

Ta gjerne kontakt med oss på epost, ravias [krøllalfa] online.no om det er noe du ønsker å vite om oss, eller om du har ideer å bidra med til framtidige arrangmenter.

Hvert år i oktober vil du få anledning til å treffe oss "på direkten", for da er vi tilstede på avslutningen av Internasjonal Uke på Torgalmenningen i Bergen. Da står vi på stand og selger hjemmebakte muffins og kaker, samt kaffe og te for en billig penge!

Kom og møt oss!
ForsidenAktiviteterOm ossMinneord fra MKF til Shilan ShorshKontakt ossBilledgalleriTiltak og rapporter